Om Uniksports

Om Uniksports Danmark

 

Hvem står bag virksomheden?

Uniksports er en gren skabt ud fra hovedselskabet Unik Trading I/S, som håndterer alt import og eksport samt udvikling af alle brands der føres i kataloget. Det er ikke kun sports produkter som Unik Trading I/S importerer, men grundet mange sports artikler udviklet og produceret af Unik Trading selv, blev der skabt en ny gren med eget brand så egne til-rettede produkter kunne genkendes i butikkerne, og for nemmere at kunne skabe gode producentaftaler samt et godt samarbejde med forhandlere.

Bag virksomheden er tre medstiftere der alle udspringer fra vidt forskellige baggrunde.

  • Morten D. Petersen som har sin ekspertise indenfor opstart af virksomhed og har idegrundlaget for flere af katalogerne indenfor Unik Trading I/S’s regi.
  • Kjeld Petersen der har erfaringen i lager og logistik med mange års erfaring fra bilbranchen. Kompetencerne er brugt til opbygningen af lager og til at skabe aftaler der er oprettet til div. logostik selskaber.
  • Michael G. Eichmeier som har erfaring indenfor et bredt område af IT og som har haft ansvaret for opbygningen af det tekniske samt flere relationer af kunder og økonomisystemer.

 

Hvordan opstod branded Uniksports?

Uniksports branded udspringer sig fra en samling af selv-udviklede produkter produceret via Unik Trading I/S katalog og er først kommet til på et senere tidspunkt. Vi vil med branded fortælle alle forhandlere at de har en vare hvor der er en lang process af udvikling og test, de kan dermed være sikre på de har en vare som de med god samvittighed kan videresælge i deres butikker. De har tilmed garanti for et godt samarbejde ifm. evt. reklamationer og tilbageleveringaftaler. Derfor valgte Unik Trading I/S at skabe en ny gren med eget brand fra flere års erfaring indenfor udvikling af sports relaterede artikler samt stor efterspørgsel.

Hvad er målsætningen for Uniksports?

Målet for mærket Uniksports er alle produkter er et stempel for kvalitet som matcher varens pris, hver gang man som forhandler eller kunde ser Uniksports mærket er man sikker på der er tale om et produkt i god kvalitet til en acceptabel pris. Vi vil med Uniksports stemplet fortælle alle vores forhandlere at de får den bedste vare som de med god samvittighed kan sælge i deres butikker.