Betingelser

Forsendelse

Forsendelse af ordrer sker 2 gange ugentligt, alle ordrer sendes med GLS erhverv.

 

Returret & Reklamation

Er varen du har modtaget defekt returneres varen ikke, der sendes dokumentation for varens stand og en beskrivelse af fejlen. Er der tale om fysiske fejl ved modtagelse skal vi underrettes om dette med det samme. Er der tale om fysiske fejl enten synlige eller usynlige ved brug af produktet, skal vi underettes om dette hurtigst muligt når de opdages.

 

Individuelle aftaler

Ønsker man specielle aftaler ang. betaling, levering el. har vi hos UnikSports flere muligheder for at du som forhandler kan få en skræddersyet aftale. Specielle aftaler oprettes med forhandlere som kan garantere en minimum ordre grænse pr. år.

 

Betingelser for oprettelse

Før du kan oprettes som forhandler hos UnikSports skal du opfylde følgende punkter.

  1. Du skal være registreret ved SKAT med CVR nummer
  2. Du må ikke være eller have været registreret i RKI
  3. Du skal sende din årsrapport fra det tidligere år

 

Kreditaftaler

Som nyoprettet forhandler er kreditaftalen 8 dage. Forhandlere som har været oprettet i mere end 1 år får automatisk en 10 dages kreditaftale. Vi har hos UnikSports generelt ikke højere kreditaftaler, dog er der enkelte undtagelser på kædecentre mv. da minimum ordre kan garanteres. Er dette tilfældet kan kreditaftalen strække sig til 21 dage.

 

Fortrydelsesret

Som forhandler har man 3 dage til at reagere på ordrebekræftelsen, reagerer man ikke på ordrebekræftelsen frafalder fortrydelsesretten på ordren af produkterne.